Kanker Beauty professional

Als kanker beauty professional is het mijn taak om mensen met het zorgprofiel kanker een professionele behandeling op maat te geven.
Tijdens een intake gesprek kunnen we uw wensen bespreken en zo een gepaste behandeling kiezen, uiteraard werk ik discreet en respecteer ik mijn beroepsgeheim.
Laat uw ontspanning mijn zorg zijn!

Om mijn diploma te behalen voor kanker beauty professional heb ik een jaar lang een zeer intensieve opleiding gevolgd in het ziekenhuis in Genk (BE), dit was een pilootproject en ik was de enige Nederlandse, hier ben ik erg trots op.
Ik heb de lessen gekregen van een team van professoren, oncologen, psychologen en diëtistes.
Na de theorielessen heb ik ook stage mogen doen op de afdeling Oncologie in het ziekenhuis, dit vond ik super om te doen!
Elk jaar volgt er ook een nieuwe bijscholing, zodat ik altijd van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte ben, als ik slaag voor de bijscholingen ontvang ik ook elk jaar een nieuw kwaliteitslabel.

Ik ben erg blij en trots dat ik mensen met het zorgprofiel kanker op deze manier kan helpen, want iedereen verdient het om zich mooi te voelen en een moment van ontspanning te beleven, ook in moeilijke tijden!


"Soms heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat jij leeft. Als kanker beauty professional wil ik u graag een moment bieden dat u even niet aan het ziek-zijn hoeft te denken. Even een liefdevolle aanraking die in deze periode veel kan betekenen ."